top of page

Together we create a living environment that suits you - in functionality and atmosphere.

 

Daily life and that beautiful image in one.

Together we create a living environment that suits you - in functionality and atmosphere.

 

Daily life and that beautiful image in one.

SFEER

FUNCTIE

FLOW

Door het achterhalen van jouw wensen en het herkennen van de mogelijkheden die een ruimte biedt, komen we tot een persoonlijk huis met oog voor sfeer, functie en flow. 

Dit doe ik op een persoonlijke manier en met aandacht. Het contact is laagdrempelig en gepast informeel. De afspraken zijn helder. Het proces transparant en de keuzes onderbouwd.

Zo komen we tot een omgeving die perfect aansluit bij jou, bij de ruimte en bij het gebruik ervan. De indeling functioneert goed, de look & feel sluit aan bij jou en de architectuur, en de verlichting geeft de juiste sfeer. Een ruimte waar je graag bent.

Together we create a living environment that suits you - in functionality and atmosphere.

 

Daily life and that beautiful image in one.

Van kleine vraag tot volledige verbouwing Ik kan je er bij helpen.


Je kunt bij mij terecht voor complete interieurontwerpen, maar ik kan je ook helpen met alleen een indeling van de plattegrond, een kleuradvies, materiaalkeuzes, meubelplan of lichtplan.
 

Together we create a living environment that suits you - in functionality and atmosphere.

 

Daily life and that beautiful image in one.

Boudewien

Bij Office for Metropolitan Architecture (OMA - Rem Koolhaas) leerde ik werken op de schaal van ruimte. Wegen langs modeshows voor Prada en Miu Miu, het interieur van ouderenzorginstellingen en de leefomgeving van mensen zónder huis, brachten mijn focus naar de plek die voor veel mensen zo belangrijk is: Thuis.

BOUDEWIEN VAN DEN BERG.png

Together we create a living environment that suits you - in functionality and atmosphere.

 

Daily life and that beautiful image in one.

Together we create a living environment that suits you - in functionality and atmosphere.

 

Daily life and that beautiful image in one.

+31 6 18800337

Together we create a living environment that suits you - in functionality and atmosphere.

 

Daily life and that beautiful image in one.

 • Waarom zijn FAQ's belangrijk?
  Met FAQ's help je websitebezoekers snel antwoorden te vinden op veelgestelde vragen over je bedrijf en zorg je ervoor dat ze eenvoudiger kunnen navigeren.
 • Wat is een FAQ-onderdeel?
  Een FAQ-onderdeel kan gebruikt worden om veelgestelde vragen over je bedrijf te beantwoorden, zoals 'Naar welke landen verzenden jullie je producten?', of 'Hoe kan ik een dienst boeken?'.
 • Waar kan ik mijn FAQ's toevoegen?
  FAQ's kunnen aan elke pagina op je website of je Wix mobile app worden toegevoegd, zodat deze op elk gewenst moment te bekijken zijn.
 • KUNNEN BESTAANDE MEUBELS MEEGENOMEN WORDEN IN HET ONTWERP?
  Zeker! Dit kan kosten besparen en juist een nog persoonlijker touch aan het ontwerp toevoegen. Ik werk graag met meubelstukken en objecten van betekenis.
 • BEN JE AAN BEPAALDE MERKEN GEBONDEN?
  Nee. Ik werk als zelfstandige en haal veel plezier uit de diversiteit aan klanten en daarmee diversiteit in interieurs en producten. Het is voor mij een sport de juiste items te vinden, het merk maakt daarbij niet uit.
 • HEB JE EEN VASTE STIJL?
  Geen mens, geen situatie en geen ruimte is dezelfde, daarom ontwerp ik niet in een bepaalde stijl. Wel kenmerkt mijn werk zich door eenheid, warmte, speelsheid en functionaliteit.
 • WAAROM ZOU IK EEN INTERIEURONTWERPER INSCHAKELEN?
  Een professionele ontwerper brengt expertise, creativiteit, kennis, ervaring en een netwerk mee. Bij een nieuw huis of een verbouwing ben je constant bezig keuzes te maken. Graag help en begeleid ik je bij het maken van alle keuzes die voorbij komen en ik hou het overzicht. Dat voorkomt stress. En het voorkomt vergissingen. En dat voorkomt weer onnodig gedoe.
 • WERK JE LANDELIJK OF ALLEEN IN EEN BEPAALDE REGIO?
  Ik werk vanuit Den Haag, maar beperk me niet tot deze regio. Wel breng ik bij een reistijd langer dan 30 minuten vanuit Den Haag reiskosten in rekening.
 • WERK JE MET PAKKETTEN?
  Studio Baibo werkt niet met vaste pakketten. Ik sta voor een aanpak op maat. Zo betaal je nooit voor dingen die je eigenlijk niet nodig hebt. Na de zorgvuldige intake stel ik een inzichtelijke offerte op, waarin de eventuele optionele onderdelen apart vermeld staan. Wel heb ik voor een aantal diensten een vast starttarief.
 • HEB JE EEN BEZOEKADRES?
  Jazeker. Ik houd kantoor in Seelab, een culturele broedplaats vlak bij het strand van Scheveningen. In de praktijk spreek ik hier niet vaak af met klanten, omdat het meestal veel handiger is om op locatie af te spreken.
 • OP WELK MOMENT KAN IK JE HET BEST INSCHAKELEN?
  Dat hangt van de vraag af. Voor een renovatie of verbouwing is het relevanter dan voor bijvoorbeeld een kleuradvies. Maar over het algemeen geldt: hoe eerder hoe beter, om vanaf de basis op te kunnen bouwen of om af te stemmen met plannen die er al liggen.
 • HOE KAN IK CONTACT OPNEMEN?
  Je kan 24/7 mailen naar info@studiobaibo.com of bellen van maandag tot vrijdag tussen 08:00 en 18:00 naar 0618800337
 • JOUW VRAAG
  JOUW VRAAG
 • TIPS & TRICKS
  Bij jou thuis behandelen we samen alle vraagstukken over de verbouwing e/o het interieur. Dit kan gaan over kleur, indeling, sfeer, licht, meubelen, accessoires of wat je zelf belangrijk vindt. Je krijgt direct tips en suggesties waarmee je snel zelf aan de slag kunt gaan. Neem vrijblijvend contact met me op om jouw situatie te bespreken. Na ons gesprek stuur ik een voorstel op maat.
 • BOUWBEGELEIDING
  Ben je van plan om te verbouwen? En heb je geen ervaring met aannemers, architecten en alles wat er bij komt kijken? Of misschien heb je zelf geen tijd om alles in de gaten te houden? Ik kan je helpen en een hoop werk uit handen nemen. Ik zorg ervoor dat het hele proces, van aannemer tot oplevering, soepel verloopt. Vanaf het begin ben ik betrokken bij en goed op de hoogte van wat speelt. Ik controleer of het werk naar de afspraken en het ontwerp wordt uitgevoerd en of de aannemer kwalitatief goed werk levert en netjes werkt. Ik houd zicht op de planning en de kosten. Daarnaast ben ik het vaste aanspreekpunt van de aannemer, leveranciers en van jou. Neem vrijblijvend contact met me op om jouw situatie te bespreken. Na ons gesprek stuur ik een voorstel op maat.
 • KLEUREN KIEZEN
  Een andere kleur op de muur kan de hele sfeer van de ruimte veranderen. De trap verven kan verdiepingen verbinden. Een gekleurd object toevoegen kan zorgen voor de eenheid en balans die nog mist. Wat dat betreft is een pot verf een pot magie. Het kiezen van de juiste kleur kan soms een behoorlijke uitdaging zijn. Welke kleur levert het effect op dat jij wenst? Ik kan je daarbij helpen. Niet alleen wat betreft de kleur verf op de muur, maar ook wat betreft het doorvoeren van kleur in meubels en accessoires. Neem vrijblijvend contact met me op om jouw situatie te bespreken. Na ons gesprek stuur ik een voorstel op maat.
 • STIJLGIDS
  Je zit zelf vol plannen , maar weet niet met welke van alle ideeën je verder moet gaan. Of je vindt van alles mooi, maar hebt geen duidelijk idee van wat je wilt. Of je wilt gewoon een goede start en houvast. Ik kan je verder helpen! Samen creëren we een leidraad voor alle keuzes met betrekking tot de verbouwing e/o het interieur. Neem vrijblijvend contact met me op om jouw situatie te bespreken. Na ons gesprek stuur ik een voorstel op maat.
 • REFRESH HOME
  Uitgekeken op je huidige interieur? Gewoon tijd voor iets anders? Merk je dat je huis niet zo "werkt" als gehoopt? Misschien lukt het niet de sfeer en eenheid te creëren die je graag zou willen? Dan is Refresh Home wat voor jou. We kunnen kijken naar het hele huis of naar specifieke ruimtes. Neem vrijblijvend contact met me op om jouw situatie te bespreken. Na ons gesprek stuur ik een voorstel op maat.
 • NIEUWE BADKAMER
  Fijn! Een nieuwe badkamer! Er zijn een heleboel keuzes te maken. - een functionele, handige en prettige ruimtelijke indeling - materiaalkeuze (zowel esthetisch als praktisch) - verlichting - sanitair - ventilatie en verwarming - accessoires Ik kan je er bij helpen. Dat kan op verschillende manieren. - bijvoorbeeld als ontwerper van a-z - of ik help je bij één van de onderdelen. - ook is het mogelijk om mij als sparringpartner te betrekken - bij het realiseren van het uiteindelijke plan kan ik ook een rol spelen Neem vrijblijvend contact op met mij om te vertellen wat jouw situatie is. Dan kijken we samen waarmee je het best geholpen bent! Zoveel mensen, zoveel situaties en wensen. Na ons gesprek doe ik een voorstel op maat.
 • MATERIALEN KIEZEN
  Wordt het hout, beton, tegels, leemstuc of toch behang? Wat is slim als het gaat om isolatie of akoestiek? Met welke kleuren en materialen creëer de juiste sfeer? Wat past bij jou, bij het huis en bij de meubels die je al hebt? Een vloer, keuken of de badkamertegels kies je voor de langere termijn. Maar wat is de juiste keuze? Ik kan je daar bij helpen. Neem vrijblijvend contact met me op om jouw situatie te bespreken. Na ons gesprek stuur ik een voorstel op maat.
 • VERBOUW COACH
  Tijdens een verbouwing komt er veel op je af. Ook dingen waar je wellicht geen ervaring mee hebt. Daarnaast zijn er een boel keuzes te maken. Is het veel, maar wil je het ook niet uit handen geven? Ik kan je helpen. Tijdens het hele proces kan ik je bijstaan met kennis en kunde en als sparringspartner. Of het nu gaat om ontwerpkeuzes of onenigheid met een aannemer, ik ben bereikbaar voor hulp. Neem vrijblijvend contact met me op om jouw situatie te bespreken. Na ons gesprek stuur ik een voorstel op maat.
 • Hoe voeg ik een vraag en antwoord toe?
  Volg deze 4 stappen om een nieuwe FAQ toe te voegen: 1. Beheer FAQ's vanaf je dashboard of in de Editor. 2. Voeg een vraag en antwoord toe. 3. Wijs je FAQ toe aan een categorie. 4. Klik op 'Opslaan' en op 'Publiceren'. Je kunt je FAQ's op elk gewenst moment bijwerken.
 • Hoe kan ik de titel van mijn veelgestelde vragen wijzigen?
  Je kunt de titel bewerken via het tabblad 'Instellingen' in het FAQ-onderdeel in de Editor. Om de titel uit je mobiele app te verwijderen, ga je naar het tabblad 'Site en app' in je Wix owners-app en tik je op 'Aanpassen'.
 • HUIZENJACHT
  Jij bent opzoek naar jouw droomhuis. Juiste ligging, juiste hoeveelheid kamers, een open keuken, openslaande deuren naar de tuin etc. Maar lijkt het niet te kunnen vinden. Of je bent helemaal verliefd geworden op een huis, maar het lijkt jammergenoeg niet aan al jouw voorwaarden te voldoen. Is het lastig om door een bestaande situatie heen te kijken en het potentieel te zien? Of wil je weten met welke kosten je rekening moet houden als je kiest voor een huis dat om een verbouwing vraagt? Ik kan je er bij helpen. Door mee te gaan naar bezichtigingen of een conceptontwerp te maken voor herindeling van de ruimtes (doorbraken en dergelijken). Neem vrijblijvend contact met me op om jouw situatie te bespreken. Na ons gesprek stuur ik een voorstel op maat.
 • Kan ik een afbeelding, video of GIF aan mijn FAQ toevoegen?
  Ja. Volg deze 4 stappen om media toe te voegen: 1. Beheer FAQ's vanaf je dashboard of in de Editor. 2. Maak een nieuwe FAQ of bewerk een bestaande FAQ. 3. Klik vanuit het antwoordtekstvak op het video-, afbeeldings-, of GIF-pictogram. 4. Voeg media vanuit je bibliotheek toe en sla dit op.
 • TOTAAL RENOVATIE
  Wauw. Een heel huis renoveren! Dat is niet niets. Er komt veel bij kijken: - een kloppend ruimtelijk ontwerp - een passend interieurontwerp - leidingwerk en elektra - een lichtplan - alle details voor de afwerking - het selecteren van aannemers - goed afspraken met de uitvoerder - budgetering - planning EN een heleboel keuzes maken! Bij elkaar moeten er een hoop ballen in de lucht gehouden worden. Of je nu voor het eerst verbouwd of al een aantal verbouwingen achter de rug hebt, een professional betrekken kan een boel uitzoekwerk en stress schelen. En ook zijn keuzes een stuk makkelijker als ze teruggebracht zijn naar een overzichtelijk aantal. Ik kan je van a-z bijstaan, of op een specifiek onderdeel. Neem vrijblijvend contact met me op om jouw situatie te bespreken. Na ons gesprek (en een eventueel locatiebezoek) maak ik een voorstel op maat.

+31 6 18800337

 • Facebook
 • Instagram
 • LinkedIn

Duinstraat 55, Den Haag

bottom of page