top of page

Mijn werkwijze is praktisch en doelgericht, maar ook speels en leuk. 

Ik neem de tijd om te luisteren, jouw wensen te achterhalen en deze vervolgens te vertalen en tastbaar te maken.  

Met nieuwsgierigheid en creativiteit verken ik verschillende mogelijkheden, zodat de juiste keuze gemaakt kan worden.  

Als het nodig is zet ik mijn netwerk met vaklieden en professionals in om te helpen bij het realiseren van jouw woonwensen.

nieuwe keuken
nieuwe badkamer
Totale renovatie
refresh home
kleur advies
materialen kiezen
stijlgids
tips&tricks
verbouwplannen
aankoop huis
sparring partner
jouw interieurvraag
 • Kan ik een afbeelding, video of gif aan mijn vragen toevoegen?
  Ja. Om media toe te voegen moet je de volgende stappen volgen: Ga naar de instellingen van de app Klik op 'Vragen beheren' Maak of selecteer de vraag waar je media aan toe wilt voegen Bij het bewerken van je antwoord klik je op de video, afbeelding of het GIF-pictogram Voeg media vanuit je bibliotheek toe en klik op 'Opslaan'.
 • Hoe voeg ik een nieuwe vraag en antwoord toe?
  Volg de volgende stappen om nieuwe veelgestelde vragen toe te voegen: Klik op de knop 'Vragen beheren' Klik vanaf het dashboard van je site op 'Vraag toevoegen' en voeg een nieuwe vraag en antwoord toe Elke nieuwe vraag moet aan een categorie worden toegewezen Klik vervolgens op 'Opslaan' en daarna op 'Publiceren'. Je kunt je vragen en antwoorden altijd aanpassen, de volgorde wijzigen en andere categorieën selecteren.
 • Hoe kan ik de titel bewerken of verwijderen?
  Je kunt de titel van de veelgestelde vragen aanpassen in de indelingen. Wanneer je de titel niet wilt weergeven, kun je deze eenvoudig uitschakelen onder 'Informatie'.
 • JOUW VRAAG
  JOUW VRAAG
 • TIPS & TRICKS
  Bij jou thuis behandelen we samen alle vraagstukken over de verbouwing e/o het interieur. Dit kan gaan over kleur, indeling, sfeer, licht, meubelen, accessoires of wat je zelf belangrijk vindt. Je krijgt direct tips en suggesties waarmee je snel zelf aan de slag kunt gaan. Neem vrijblijvend contact met me op om jouw situatie te bespreken. Na ons gesprek stuur ik een voorstel op maat.
 • BOUWBEGELEIDING
  Ben je van plan om te verbouwen? En heb je geen ervaring met aannemers, architecten en alles wat er bij komt kijken? Of misschien heb je zelf geen tijd om alles in de gaten te houden? Ik kan je helpen en een hoop werk uit handen nemen. Ik zorg ervoor dat het hele proces, van aannemer tot oplevering, soepel verloopt. Vanaf het begin ben ik betrokken bij en goed op de hoogte van wat speelt. Ik controleer of het werk naar de afspraken en het ontwerp wordt uitgevoerd en of de aannemer kwalitatief goed werk levert en netjes werkt. Ik houd zicht op de planning en de kosten. Daarnaast ben ik het vaste aanspreekpunt van de aannemer, leveranciers en van jou. Neem vrijblijvend contact met me op om jouw situatie te bespreken. Na ons gesprek stuur ik een voorstel op maat.
 • KLEUREN KIEZEN
  Een andere kleur op de muur kan de hele sfeer van de ruimte veranderen. De trap verven kan verdiepingen verbinden. Een gekleurd object toevoegen kan zorgen voor de eenheid en balans die nog mist. Wat dat betreft is een pot verf een pot magie. Het kiezen van de juiste kleur kan soms een behoorlijke uitdaging zijn. Welke kleur levert het effect op dat jij wenst? Ik kan je daarbij helpen. Niet alleen wat betreft de kleur verf op de muur, maar ook wat betreft het doorvoeren van kleur in meubels en accessoires. Neem vrijblijvend contact met me op om jouw situatie te bespreken. Na ons gesprek stuur ik een voorstel op maat.
 • STIJLGIDS
  Je zit zelf vol plannen , maar weet niet met welke van alle ideeën je verder moet gaan. Of je vindt van alles mooi, maar hebt geen duidelijk idee van wat je wilt. Of je wilt gewoon een goede start en houvast. Ik kan je verder helpen! Samen creëren we een leidraad voor alle keuzes met betrekking tot de verbouwing e/o het interieur. Neem vrijblijvend contact met me op om jouw situatie te bespreken. Na ons gesprek stuur ik een voorstel op maat.
 • REFRESH HOME
  Uitgekeken op je huidige interieur? Gewoon tijd voor iets anders? Merk je dat je huis niet zo "werkt" als gehoopt? Misschien lukt het niet de sfeer en eenheid te creëren die je graag zou willen? Dan is Refresh Home wat voor jou. We kunnen kijken naar het hele huis of naar specifieke ruimtes. Neem vrijblijvend contact met me op om jouw situatie te bespreken. Na ons gesprek stuur ik een voorstel op maat.
 • NIEUWE BADKAMER
  Fijn! Een nieuwe badkamer! Er zijn een heleboel keuzes te maken. - een functionele, handige en prettige ruimtelijke indeling - materiaalkeuze (zowel esthetisch als praktisch) - verlichting - sanitair - ventilatie en verwarming - accessoires Ik kan je er bij helpen. Dat kan op verschillende manieren. - bijvoorbeeld als ontwerper van a-z - of ik help je bij één van de onderdelen. - ook is het mogelijk om mij als sparringpartner te betrekken - bij het realiseren van het uiteindelijke plan kan ik ook een rol spelen Neem vrijblijvend contact op met mij om te vertellen wat jouw situatie is. Dan kijken we samen waarmee je het best geholpen bent! Zoveel mensen, zoveel situaties en wensen. Na ons gesprek doe ik een voorstel op maat.
 • MATERIALEN KIEZEN
  Wordt het hout, beton, tegels, leemstuc of toch behang? Wat is slim als het gaat om isolatie of akoestiek? Met welke kleuren en materialen creëer de juiste sfeer? Wat past bij jou, bij het huis en bij de meubels die je al hebt? Een vloer, keuken of de badkamertegels kies je voor de langere termijn. Maar wat is de juiste keuze? Ik kan je daar bij helpen. Neem vrijblijvend contact met me op om jouw situatie te bespreken. Na ons gesprek stuur ik een voorstel op maat.
 • VERBOUW COACH
  Tijdens een verbouwing komt er veel op je af. Ook dingen waar je wellicht geen ervaring mee hebt. Daarnaast zijn er een boel keuzes te maken. Is het veel, maar wil je het ook niet uit handen geven? Ik kan je helpen. Tijdens het hele proces kan ik je bijstaan met kennis en kunde en als sparringspartner. Of het nu gaat om ontwerpkeuzes of onenigheid met een aannemer, ik ben bereikbaar voor hulp. Neem vrijblijvend contact met me op om jouw situatie te bespreken. Na ons gesprek stuur ik een voorstel op maat.
 • NIEUWE KEUKEN
  Leuk! Een nieuwe keuken! Er zijn een heleboel keuzes te maken. - een goede ruimtelijke indeling - een handige indeling van de keuken zelf - materiaalkeuze (zowel esthetisch als praktisch) - apparatuur - verlichting Ik kan je er bij helpen. Dat kan op verschillende manieren. - bijvoorbeeld als ontwerper van a-z - of ik help je bij één van de onderdelen. - ook is het mogelijk om mij als sparringpartner te betrekken Neem contact op met mij om te vertellen wat je graag zou willen. Dan kijken we samen waarmee je het best geholpen bent! Zoveel mensen, zoveel situaties en wensen. Na ons gesprek doe ik een voorstel op maat.
 • HUIZENJACHT
  Jij bent opzoek naar jouw droomhuis. Juiste ligging, juiste hoeveelheid kamers, een open keuken, openslaande deuren naar de tuin etc. Maar lijkt het niet te kunnen vinden. Of je bent helemaal verliefd geworden op een huis, maar het lijkt jammergenoeg niet aan al jouw voorwaarden te voldoen. Is het lastig om door een bestaande situatie heen te kijken en het potentieel te zien? Of wil je weten met welke kosten je rekening moet houden als je kiest voor een huis dat om een verbouwing vraagt? Ik kan je er bij helpen. Door mee te gaan naar bezichtigingen of een conceptontwerp te maken voor herindeling van de ruimtes (doorbraken en dergelijken). Neem vrijblijvend contact met me op om jouw situatie te bespreken. Na ons gesprek stuur ik een voorstel op maat.
 • TOTAAL RENOVATIE
  Wauw. Een heel huis renoveren! Dat is niet niets. Er komt veel bij kijken: - een kloppend ruimtelijk ontwerp - een passend interieurontwerp - leidingwerk en elektra - een lichtplan - alle details voor de afwerking - het selecteren van aannemers - goed afspraken met de uitvoerder - budgetering - planning EN een heleboel keuzes maken! Bij elkaar moeten er een hoop ballen in de lucht gehouden worden. Of je nu voor het eerst verbouwd of al een aantal verbouwingen achter de rug hebt, een professional betrekken kan een boel uitzoekwerk en stress schelen. En ook zijn keuzes een stuk makkelijker als ze teruggebracht zijn naar een overzichtelijk aantal. Ik kan je van a-z bijstaan, of op een specifiek onderdeel. Neem vrijblijvend contact met me op om jouw situatie te bespreken. Na ons gesprek (en een eventueel locatiebezoek) maak ik een voorstel op maat.

Werken met een professionele ontwerper is niet alleen handig, het is ook gewoon heel leuk.

Vaak is de kostprijs een klein deel van het totale renovatiebudget, maar het aandeel in het eindresultaat is verhoudingsgewijs veel groter. 

Ook als je geen totale renovatie of verbouwing van plan bent, werpt investeren in de juiste hulp zijn vruchten af!

Een interieuradvies is maatwerk, iedere woonwens en woning is anders. Daarom maak ik na het kennismakingsgesprek een offerte op maat en zijn onderstaande tarieven slechts indicatieve vanaf prijzen, voor een woonkamer.

Kleuradvies aan huis
Vanaf € 395,-

 

Interieuradvies 
Vanaf € 1300,-

 

Totaalontwerp  
Vanaf € 2500,-

 

Maatwerk meubilair tekeningen
Vanaf € 425,-

 

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW.


Bovenstaande tarieven zijn exclusief reis- en parkeerkosten.
Buiten een straal van 15 km rondom Den Haag reken ik € 0,50 per km vice versa.

Neem contact op met jouw specifieke situatie en vraag. 

Dan stuur ik een voorstel op maat. 

bottom of page