top of page
sfeervolle zithoek met pelletkachel hard
kleurrijke woonkamer inrichting met bruin leren bank klees met patroon zalmroze lamp geen kussen en blauw schilderij
gezellig hokje in de keuken met aquarel van een makreel serax karaf vis en bredemeijer theepot

Samen creëren we een leefomgeving die bij jou past.
 
Het dagelijks leven en dat mooie plaatje in één.

Of je nu volledig gaat renoveren of alleen een nieuwe kleur op de muren wilt, graag een eindje op weg geholpen wilt worden of juist een totaalontwerp wenst, je kan terecht bij Studio Baibo.

Klaar met witte muren? Moeilijk om eenheid te creëren in huis? Wil je je nieuwe huis naar wens maken? Je huidige plek een opfrisser geven

Door het achterhalen van jouw wensen en het herkennen van de mogelijkheden die een ruimte biedt, komen we tot een persoonlijk huis met oog voor sfeer, functie en flow. 

Dit doe ik op een persoonlijke manier en met aandacht. Het contact is laagdrempelig en gepast informeel. De afspraken zijn helder. Het proces transparant en de keuzes onderbouwd.

Vervolgens kan ik ook helpen bij het realiseren van het plan. Doormiddel van verbouwcoaching of volledige bouwbegeleiding. 

stijlvolle zithoek met design meubels gebreid kleed van ikea varmblixt bijzettafel en oranje kvadrat stof kussentje
gezellige eetkeuken met groene farrow&ball muur waarop aan weerszijden van het raam twee tibetaanse prenten hangen houten eettafel van roderick vos en wishbone stoelen
Boudewien heeft een heel goed oog voor verhouding en hoe je beweegt in een ruimte. De sterke basis die zij met het ruimtelijk ontwerp heeft gelegd is precies wat wij nodig hadden. We hebben haar daarna nog gevraagd mee te kijken met de inrichting en meubelkeuze. Heel fijn om iemand te hebben die zo goed het overzicht bewaart. 

- Frederik M.

Wij wisten wel wat we wilden, maar niet hoe we dat zouden kunnen bereiken. Boudewien heeft ons op een heel leuke manier laten zien wat het effect is van verschillende kleurkeuzes. Hierdoor hebben we nu een keuken die we zelf nooit hadden kunnen bedenken en toch precies is wat we willen. 

- Pauline F.

knusse living met warne materialen als hout wol en leer antiek gemengd met modern

Een huis waarin je je goed voelt is goud waard. 

Met enthousiasme zet ik mijn talent, ervaring, expertise en netwerk in om jouw woonwensen te realiseren in een stijl die bij jou past. 

bottom of page